LIVING WITH A GREEN HEART

PRIDRUŽENI
PARTNERJI

Miss Moose Studio

V Miss Moose Studiu verjamemo v svoje vrednote in jih tudi živimo; kakovost, zaupanje, timsko delo, integriteta, strast, ustvarjalnost. Smo mednarodna ekipa odprtega duha. Naša ekipa vključuje različne spole, države, veroizpovedi, spolno usmerjenost, … držimo skupaj in ko nekdo potrebuje podporo – smo tam. In verjamemo, da to čutijo tudi stranke.

Prizadevamo si za razvoj lastnih potencialov. To pomeni, da če sčasoma vidimo, da je nekdo v nečem boljši, bo to delal in tam razvil potencial. Skupaj sprejemamo odločitve in poskušamo biti čim bolj transparentni, čim več komunicirati. Dnevno imamo brifinge, da vidimo, kako se vsi počutijo, če kdo potrebuje pomoč pri nečem.

Svoje zaposlene vedno spodbujamo k izobraževanju, zdravemu življenju, kolesarjenju v službo, zdravemu prehranjevanju, imamo športne team buildinge in imamo psa v pisarni, za katerega čutimo, da deluje kot terapevt :). Že dolgo pred Covidom smo imeli hibridni stil dela, vsak se lahko odloči, kako in kje želi delati. Naši zaposleni si lahko sami razporedijo delovni čas. Verjamemo, da je najpomembnejša učinkovitost, ne koliko ur na dan delamo. Ob petkih delamo od doma in kmalu upamo, da bodo petki popolnoma prosti.

Ne izbiramo skrbno le naših članov ekipe, ampak tudi naročnike in projekte. Nekaj naših najljubših, ki smo jih naredili so razlagalni videi, kjer izobražujemo o krožni ekonomiji, skrbi za okolje, zakaj morajo mladi na volišča, kako pomembna je varna vožnja, ter kako izgledajo reciklirani produkti, zakaj reciklirati itd.

-Manja Porle, Direktorica Miss Moose Studio