LIVING WITH A GREEN HEART

Vabilo

Living with a Green Heart by Riko, Knauf Insulation & Sophia Academy Green Sustainable Initiative for a Better World for ALL

Spoštovani,

Spoštovani, dolgo napovedana svetovna razstava EXPO 2020 v Dubaju je tu in z njo mi – soustvarjalci slovenskega paviljona, ki v futuristično napoved sveta polnega umetne inteligence in robotizacije, ki je tudi rdeča nit izkušnje EXPA 2020, prinaša nekaj drugačnega.

Slovenski paviljon z dovršenimi materiali slovenske naravne danosti, ki sta jih v svoje produkte vgradili podjetji Riko in Knauf Insulation, k svetovni razstavi in s tem smernicam za prihodnost sveta, skozi filozofijo Sophia Academy, prinaša preprostost sobivanja ter simbioze z naravo in s tem občutek varnosti doma.

To je hkrati pot naše prihodnosti ter naše trajnostne zaveze ljudem, planetu in zdravi poslovni rasti, na katero sedaj skozi iniciativo Živeti z Zelenim srcem, vabimo tudi vas, spoštovani partner in soustvarjalec boljšega sveta za vse. Vabimo vas, da se nam sredi snežne slovenske zime v januarju ali februarju, pridružite v poletnem Dubaju na Green Heart Sustainable Experience dogodkih pod okriljem podjetij Riko, Knauf Insulation & Sophia Academy v slovenskem paviljonu Expo 2020.

V tem trenutku vas prosimo samo, da si rezervirate datume za obisk enega izmed naših Green Heart Sustainable Experience dogodkov, ki bodo potekali vsak dan za zaprto skupino povabljenih med 1. & 5. februarjem 2022, od 17:00 do 21:00.

V začetku decembra, natančneje 1. 12 vam pošljemo več informacij o programu dogodka, spremljajočih aktivnostih in poslovnih priložnostih ter prijetnem druženju, ki ga za vas pripravljamo z Zelenim srcem. Se vas veselimo v Dubaju. RSVP: Prosimo, da svojo prisotnost oziroma interes potrdite s povratnim elektronskim sporočilom.

Janez Škrabec

Riko

riko_logo

Dr.Saša Bavec

Knauf Insulation

knauf-01

Saša Božič

Sophia Academy

sophia-01

RSVP: Prosimo vas, da svojo prisotnost potrdite preko prijavnega obrazca v nadaljevanju